Συχνές Ερωτήσεις

Ασφάλιση Σκάφους

To γραφείο μας Nikolopoulos Insurance Care φροντίζει να σας ενημερώνει (τηλεφωνικά & sms) πριν λήξει η περίοδος ασφάλισης του οχήματός σας σχετικά με το κόστος, και τους τρόπους πληρωμής για το νέο σας συμβόλαιο. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου μπορεί να ολοκληρωθεί εύκολα και απλά καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Nikolopoulos Insurance Care, στο τηλ. 2106032000.

Για την εξόφληση του συμβολαίου σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μετρητά
  • Αντικαταβολή κατά την παραλαβή του συμβολαίου σας.
  • Πιστωτική Κάρτα – Χρεωστική
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Internet web banking
  • Phone Banking

Καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Nikolopoulos Insurance Care και θα σας ενημερώσουμε για το πώς θα ολοκληρώσετε την αγορά του συμβολαίου σας με κάθε τρόπο πληρωμής.

Εφόσον η εξόφληση του συμβολαίου σας πραγματοποιηθεί με τη χρήση ηλεκτρονικής πληρωμής , και μόλις ενημερωθεί το λογιστήριο μας, θα λάβετε το συμβόλαιό σας στο email που μας έχετε δηλώσει κατά την έναρξη της διαδικασίας. Στην περίπτωση που η αγορά του συμβολαίου σας πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, τότε το συμβόλαιό σας θα το παραλάβετε στον χώρο που θα μας υποδείξετε μέσω εταιρείας courier, η οποία θα εισπράξει και το αντίτιμο του συμβολαίου σας.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την ασφάλιση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας τηλεφωνικά στο: 2106032000 , μέσω email:info@asfaleiesnikolopoulos.gr ή εναλλακτικά να επισκεφτείτε το γραφείο μας στην διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 8, Παλλήνη.