Η Εταιρεία

Το ασφαλιστικό γραφείο ΝIKOLOPOULOS INSURANCE CARE, με διευθύνων στέλεχος της εταιρίας τον κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, διανύει για  τρίτη δεκαετία την πορεία του στον χώρο της ασφάλισης.

Η πολυετή παρουσία μας , σε συνδυασμό με την άρτια ενημέρωση και τεχνογνωσία που διαθέτει, μπορεί και προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες και προϊόντα τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Μπορούμε και σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και εξασφαλίζουμε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ είναι να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας καθώς και την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης.

ΣΤΟΧΟΣ του ασφαλιστικού γραφείου NIKOLOPOULOS INSURANCE CARE είναι να πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά κατανοώντας και ικανοποιώντας της επιθυμίες των πελατών μας, οι οποίοι θα απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα – αξιοπιστία.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ είναι η βαθιά πίστη πως κάθε οικογένεια, επαγγελματίας ή  επιχείρηση, έχουν ξεχωριστή υπόσταση και εντελώς διαφορετικές και απόλυτα μοναδικές ανάγκες. Αυτό ακριβώς το ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό μας, είναι να εστιάζουμε στην μοναδικότητα του κάθε πελάτη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, όπου συνιστά τον κύριο λόγο ύπαρξης της εταιρίας μας, και αυτή είναι η ουσία της ασφαλιστικής μας διαδρομής μέσα από συνεχείς προσπάθειες και φέρει την δική μας υπογραφή.